Mindwork erhvervspsykologer

Mindwork

Erhverv

”Kan en psykolog bruges til noget i det rigtige erhvervsliv?”

Når Mindwork arbejder med erhvervslivet, handler det om at hjælpe virksomheder med at få mere ud af deres forretning, deres medarbejdere og deres potentiale. Med et forretningsmæssigt og strategisk fokus gennemfører vi projekter i organisationer af alle størrelser. Opgaverne spænder fra professionel rådgivning af ledere og medarbejdere til store trivsels- og/eller forandringsprojekter, der involverer alle niveauer i organisationen.

Det er meget langt fra at sidde i rundkreds og ”føle sig frem”. Hos Mindwork arbejder vi forsknings- og evidensbaseret med psykologi som et værktøj til forretningsmæssig og personlig forandring. Medarbejderne i vores erhvervsafdeling er alle uddannede psykologer med særligt fokus på det erhvervspsykologiske område.

Vi arbejder både med stress, samarbejdsproblemer og mistrivsel på arbejdspladsen, ligesom vi hjælper med såvel udvikling og fastholdelse som opsigelse og fratrædelse. Men det er vores særlige kombination af forskellige psykologiske kompetencer, der giver os en unik mulighed for at løse mange forskellige opgaver i virksomheder uden at gå på kompromis med hverken faglighed, etik eller forretning.

Du kan læse mere om vores ydelser på siden eller kontakte os direkte her:

 

Erhverv

Autoriseret arbejdsmiljørådgivning

Mindwork er autoriseret som rådgivningsvirksomhed af Arbejdstilsynet. Vi hjælper virksomheder både menneskeligt og forretningsmæssigt.

Erhverv

Psykisk arbejdsmiljø

Psykisk arbejdsmiljø: Et oplagt investeringsobjekt men henblik på bæredygtige resultater både menneskeligt og økonomisk.

Erhverv

Forandring og trivsel

Mindwork tilbyder professionel bistand, når virksomheden står over for store forandringer, f.eks. omstruktureringer, opsigelser, fusioner eller opkøb.

Erhverv

Stressindsats

Hvert år koster stress ca. 40 milliarder kroner i sygefravær. Det betaler sig at gøre en indsats. Både for mennesker og virksomheder.

Erhverv

Trivselsprojekter

Vi hjælper mennesker og virksomheder med at få mere ud af livet. Når den grundlæggende trivsel er i balance skabes vækst og udvikling hvor som helst.

Erhverv

Coaching

Et coaching forløb hos Mindwork sigter på at optimere præstationer og hjælpe mennesker med at få mere ud af livet – både professionelt og privat.

Compassion Coach

Compassion Coach Uddannelse

Mindwork lancerer i april 2018 den første compassion coachuddannelse i Danmark. Den er til dig, der vil hjælpe mennesker med at få mere ud af livet.