Rusten nøgle_1800x1200

Erhverv

Autoriseret arbejdsmiljørådgivning

“Med compassion har vi en direkte vej til at genskabe balancen. Sammen og hver for sig“.

Mindwork er autoriseret af Arbejdstilsynet som rådgiver indenfor det psykosociale arbejdsmiljøområde.

Vi rådgiver virksomheder, der ønsker at udvikle og forbedre det psykiske arbejdsmiljø på arbejdspladsen, og vi arbejder med virksomheder, der har udfordringer med arbejdsmiljøet eller har fået et påbud fra Arbejdstilsynet. Vi tilbyder professionel sparring og rådgivning, undersøgelse af konkrete udfordringer og interventioner til forbedring af det psykiske arbejdsmiljø.

Udfordringerne i det psykiske arbejdsmiljø kan bl.a. være:

  • Stress- og mistrivselsproblematikker
  • Udfordrende organisationsændringer
  • Konflikter, mobning og chikane
  • Samarbejdsproblemer
  • Omstruktureringer, uklare krav og forventninger.

Hvorfor vælge en autoriseret arbejdsmiljørådgiver?
Det kan være svært at gennemskue og løse mistrivselsproblematikker i sin egen virksomhed. Derfor kan det være en hjælp at samarbejde med en neutral sparringspartner, der ser på virksomheden med nye øjne og kan rådgive med diskretion.

Mindwork ønsker at hjælpe virksomheder med at få mere ud af deres forretning, deres medarbejdere og deres potentiale og herigennem skabe resultater på alle bundlinjer både de økonomiske, de sociale og de menneskelige.

Konkrete resultater af arbejde med det psykiske arbejdsmiljø kan bl.a. være højere grad af psykologisk tryghed, bedre relationer internt i virksomheden og forbedring af den sociale kapital. Alt sammen forhold der bidrager til færre sygedage, højnet engagement og produktivitet, bedre konkurrenceevne, mere vækst, nemmere forandringsprocesser, og tiltrækning af eftertragtede medarbejdere m.m.

Mindwork arbejder forsknings- og evidensbaseret med psykologi som et værktøj til forretningsmæssig og personlig forandring.

Autoriseret arbejdsmiljørådgivning

Påbudssager

Mindwork er en af Arbejdstilsynets autoriserede rådgivningsvirksomheder indenfor det psykosociale område.

Erhverv

Psykisk arbejdsmiljø

Psykisk arbejdsmiljø: Et oplagt investeringsobjekt men henblik på bæredygtige resultater både menneskeligt og økonomisk.