2021_Vibeke-2

Mindwork

Foredrag og bøger

”Vi skriver bøger, der er nede på jorden og holder foredrag, der er alt andet end højtlæsning”

Hvor forskellige vi mennesker end er, og hvor forskelligartede (arbejds)liv vi end lever, så deler vi alle den samme gamle menneskehjerne. Den forener os mere end noget andet – og den giver os alle de samme udfordringer i det moderne samfund.

Menneskehjerner er kompliceret stof, men det at forstå dem behøver heldigvis ikke at være så kompliceret endda. Det kan faktisk være ganske underholdende.

For Mindwork handler formidling om at gøre kompliceret og fagspecifik viden let tilgængelig i både skrift og tale.

Vi tilbyder foredrags- og formidlingsopgaver inden for psykologi, sundhed og trivsel til virksomheder, organisationer og foreninger.
Vi udgiver brugsbøger. Både til fag- og lægfolk. Både af egne forfattere og oversættelser af væsentlige udenlandske.

Vi er kompromisløse i vores prioritering af høj faglighed. Vi ved dog også, at ikke alle har brug for den enkelte detalje, er interesserede i alle mellemregningerne eller har tiden til at få det nuancerede overblik.

For mange handler indblik i psykologi om ”Hvad skal vi gøre i praksis?” eller ”Hvordan kan vi bruge dén viden til at handle smartere?”. Så netop dét er vores fokus: Hvad har modtageren mest brug for at vide? Og hvilke strategier skal formidles?

 

Foredrag og bøger

Foredrag

Mindworks foredrag er af, om og til hjerner. Det faglige niveau er lige så højt som energiniveauet, og ethvert foredrag har fokus på, hvordan...

Foredrag og bøger

Mind-workshops

Nogle gange skal der mere til end et foredrag. Mindwork leverer derfor også kortere ”Mind-workshops”, hvor der bliver tid til at gå mere i dybden...

Foredrag og bøger

Bøger

Det handler om at gøre kompliceret og fagspecifik viden let tilgængelig. Vi skriver bøger, der er til at forstå for både fag- og lægfolk.