PTSD_1800x1198

Kurser

CBT til komplekse sager med Dr. Frank Dattilio

Denne to-dages workshop er for dig der arbejder med komplekse psykiske problemstillinger som  personlighedsforstyrrelser, misbrug og sociale problemstillinger.
Workshoppen vil behandle de forskellige komponenter i hvad der udgør den “svære sag” og identificere potentielle udfordringer for både klienter og terapeuter, og der vil lægges vægt på at gennemføre en sund vurdering og sagsformulering og hvordan man planlægger en effektiv behandling.
Videoklip vil blive brugt til at etablere mål for behandling og specifikke interventioner (dvs. ændringer af kerneopfattelser og håndtering af kontekstuelle og eksistentielle problemer osv.).
Der vil envidere blive lagt fokus på:
  • motivation
  • modstand
  • selvomsorg af terapeuter.

Med denne 2 dages workshop vil du lære konkrete kognitive værktøjer til bedre at kunne håndtere og behandle tunge sager.

Workshop vil anvende video, case diskussioner og der vil være mulighed for deltagerne at dele nogle af de udfordringer, de har oplevet under behandlingen af vanskelige sager.

Kurset foregår på engelsk.

Frank Dattilio, Ph.D., er en af de mest anerkendte psykologer i verden inden for kognitiv adfærdsterapi, klinisk og retsmedicinsk psykologi. Dr. Dattilio er​ specialist i både klinisk psykologi og adfærdspsykologi fra the American Board og Professional Psychology (ABPP). Som lektor har han undervist på nogle af de største universiteter i verden. Hans aktive forskningsområder involverer bl.a. kognitiv adfærdsterapi, klinisk og retsmedicinsk psykologi samt case-baserede undersøgelser. Derudover har Frank Dattilio bl.a. modtaget adskillelige priser for hans bidrag til videnskaben og psykologien og hans CV tæller også mange faglige bøger og publikationer.

Tilmelding m.m.
I menuen nedenfor finder du de praktiske informationer, hvor du ligeledes kan tilmelde dig kurset. Hvis du har spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.

01
Praktiske informationer

Undevisere:
Dr. Frank Dattilio.

Datoer:
23. – 24. oktober 2017.
Begge dage fra kl. 9 til kl. 16.

Sted:
Kurset afholdes i vores lokaler på Vesterbrogade 31 i København.

Pris:
4.000 kr. inkl. forplejning.

Spørgsmål vedrørende kurset kan rettes til vores administration på tlf. 2075 1616.

02
Tilmelding

Jeg tilmelder mig hermed Kognitiv adfærdsterapi til komplekse sager hos Mindwork Psykologisk Center i oktober 2017.

Prisen 4.000 kr.


Hvor skal regningen sendes til?


betingelserne (PDF)
Jeg har læst*
Jeg må gerne kontaktes af Mindwork mht. nyheder, events osv...

*Skal udfyldes.