Lotus-1-Web

Kurser

Compassion Focused Therapy – Introkursus

“We all deserve a compassionate mind”

Mindwork udbyder dette 2-dages introkursus i Compassion Focused Therapy  (anden terapeutisk retning) med Dr. Chris Irons.

Compassion Focused Therapy (CFT) er en integreret tilgang udviklet af professor Paul Gilbert. Tilgangen har rod i evolutionsteori, neurovidenskab, social- og udviklingspsykologi, kognitiv adfærdsterapi og Mindfulness.

CFT er oprindeligt udviklet til mennesker med en høj grad af selvkritik og skam og på hvilke traditionelle behandlingsmetoder derfor har mindre effekt. Skam, selvkritik og vanskeligheder ved følelsesregulering vides at spille en vigtig rolle i vedligeholdelsen af psykisk lidelse, og CFT’s fokus på udviklingen af medfølelse og egenomsorg har vist sig effektiv i psykologisk behandling på tværs af diagnoser og terapiformer.

CFT bruges nu til en bred vifte af kliniske tilstande og fremhæver vigtigheden af, hvordan vi anvender vores kendskab til menneskelig lidelse og medfølelsesbaserede tilgange i vores personlige udvikling som terapeuter.

Workshoppen vil give en grundig introduktion til CFT med et særlig fokus på at lære deltagerne at genkende de mange parametre og funktioner, der indgår i skam og selvkritik, og hvordan disse kan anskues og analyseres i et sikkerhedsadfærds-perspektiv.

Workshoppen vil tage udgangspunkt i den seneste forskning omkring de forskellige typer af positiv indflydelse, ligesom workshoppen vil udforske elementerne i selv-medfølelse (self-compassion), og hvordan anvendelse af selv-medfølelse kan facilitere og fremme trivsel. Frygten for, blokeringer mod og modstand over for selv-medfølelse vil også blive undersøgt.

Chris er klinisk psykolog, Ph.D., forfatter og CFT træner. Han er stiftende bestyrelsesmedlem af Compassionate Mind Foundation, en velgørende organisation med formål at: “Promote wellbeing through the scientific understanding and application of compassion. Chris har været involveret i at støtte Professor Gilbert og andre kollegaer i udviklingen af CFT og er i øjeblikket i gang med at skrive to bøger om CFT.

Tilmelding m.m.
I menuen nedenfor finder du de praktiske informationer, hvor du ligeledes kan tilmelde dig kurset. Hvis du har spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.

01
Praktiske informationer

Undevisere:
Dr. Chris Irons, psykolog, Ph.D., forfatter og CFT træner.

Datoer:
14. og 15. maj 2020.
Begge dage fra kl. 9 til kl. 16.

Sted:
Kurset afholdes i vores lokaler på Vesterbrogade nr. 31 i København.

Pris:
4.500 kr. inkl. forplejning.

OBS! Kurset afholdes på engelsk.

Kurset lever op til kriterierne for godkendelse hos Dansk Psykologforening.

02
Tilmelding

Jeg tilmelder mig hermed 2-dages introduktionskursus i Compassion Focused Therapy den 14. og 15. maj 2020.

Pris: 4.500 kr.


Hvor skal regningen sendes til?betingelserne (PDF)
Jeg har læst*

*Skal udfyldes.