HTI NYT

Medarbejdere

Henrik Tingleff

Faglig direktør og Partner

Autoriseret psykolog, cand.psych.

Specialist i psykoterapi og klinisk psykologi

Henrik Tingleff arbejder i adfærdens grænseland – dér hvor den skal optimeres til det ypperste; og dér hvor den har taget magten.

Med udgangspunkt i en pragmatisk tilgang, et solidt videnskabeligt grundlag og et stærkt fokus på konkrete metoder har Henrik Tingleff bistået individer og organisationer til nye niveauer af performance uden omkostninger for hverken menneske eller forretning.

Henrik Tingleff er kendt som en dygtig formidler, der ubesværet og med stor gennemslagskraft gør kompliceret og fagspecifik viden let tilgængelig – hvad end målgruppen er psykologer, fagprofessionelle eller erhvervsfolk.

Henrik navigerer professionelt og sikkert ved inspirationsdage, som underviser i forbindelse med uddannelse eller som foredragsholder på internationale konferencer og kongresser.

I individuelle samtaler arbejder Henrik Tingleff primært med temaer som perfektionisme, moderne afhængigheder (ludomani, arbejdsafhængighed, træningsafhængighed, mobil- og gadgetafhængigheder etc.) og kognitiv coaching til højt performende mennesker.