Peter_nyt

Mindwork

Peter Dalsgaard

Selvstændig autoriseret psykolog

Cand.psych. PhD.

Peter Dalsgaard tilbyder primært psykoterapi, supervision og undervisning. Han er uddannet psykolog fra Århus Universitet og har en Ph.D. fra Københavns Universitet. Udover at have lang erfaring med at arbejde med angst, depression, spiseforstyrrelser og stress, har Peter særlig fokus på smerter, funktionelle lidelser og eksistentielle problematikker. Han arbejder også med diagnosen ARFID (Avoidant Restrictive Food Intake Disorder). Desuden har han meget erfaring med LGBTQ+ problematikker og med at arbejde med børn og unge.

Peter har over 20 års erfaring med kognitiv adfærdsterapi, både med børn, unge og voksne og både fra privat praksis og psykiatrien. Udover at tilbyde psykoterapi arbejder Peter i høj grad med undervisning og supervision og har meget erfaring med at arbejde med gruppeforløb. Han har mange forskelligartede efteruddannelser i forskellige former for kognitiv adfærdsterapi både fra ind- og udland.

Udover sin private praksis har Peter en deltidsansættelse på Center for Komplekse Symptomer, der behandler funktionelle lidelser og helbredsangst, og han underviser i kognitiv-adfærdsterapi på kandidatuddannelsen på Psykologisk Institut på Københavns Universitet. Han er herudover med i censorkorpset for psykologiuddannelserne i Danmark og er tilknyttet forskellige uddannelsessteder og arbejdspladser som supervisor og underviser. Han tilbyder endvidere supervision til psykologer på vej til autorisation.

Peter kan kontaktes på arbejdsmobil +45 2683 7463 eller på mail psykologpeterdalsgaard@protonmail.com