Peter Dalsgaard_3

Mindwork

Peter Dalsgaard

Selvstændig autoriseret psykolog

Cand.psych. PhD.

Peter Dalsgaard tilbyder primært psykoterapi, supervision og undervisning. Han er uddannet psykolog fra Århus Universitet og har en Ph.D. fra Københavns Universitet. Udover at have lang erfaring i at arbejde med angst, depression, spiseforstyrrelser og stress har Peter særlig fokus på smerter, funktionelle lidelser og eksistentielle problematikker. Desuden har han meget erfaring med LGBTQ+ problematikker og i at arbejde med børn og unge.

Peter har over 20 års erfaring med kognitiv adfærdsterapi, både med børn, unge og voksne, både fra privat praksis og fra psykiatrien. Udover at tilbyde psykoterapi arbejder Peter meget med undervisning og supervision, og har meget erfaring i at arbejde med gruppeforløb. Han har mange forskelligartet efteruddannelse i forskellige former for kognitiv adfærdsterapi, både fra ind- og udland.

Udover sin private praksis har Peter en deltidsansættelse på Center for Komplekse Symptomer der behandler funktionelle lidelser og helbredsangst, og han underviser i kognitiv-adfærdsterapi på kandidatuddannelsen på Psykologisk Institut på Københavns Universitet. Han er herudover med i censorkorpset for psykologiuddannelserne i Danmark og er tilknyttet forskellige uddannelsessteder og arbejdspladser som supervisor og underviser. Han tilbyder endvidere supervision til psykologer på vej til autorisation.

Peter kan kontaktes på arbejdsmobil +45 2683 7463 eller på mail psykologpeterdalsgaard@protonmail.com