Newspaper_1800x1200

Mindwork

Presse, medier og debat

Vi er optaget af at formidle viden inden for psykologi, ledelse og mental bæredygtighed. Vibeke Lunding-Gregersen bidrager løbende med viden til medierne, deltager i debatter og medvirker i forskellige podcasts.

Nedenfor finder du eksempler på interviews, artikler og podcasts. Du kan også downloade pressefotos og logo.

Pressekontakt
For pressehenvendelser kontaktes vi på info@mindwork.dk. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. 2075 1616.

Presse og debat

Magt og magthåndtering

DR. DK Gør magt os til dårligere mennesker? 27. marts, 2022

Arbejdsmiljø

Mandag Morgen Opråb fra psykologer: politik kvæler det psykiske arbejdsmiljø 17. november, 2021

Politikens Hjerneskole
I efteråret 2020 satte Politiken fokus på hjernen. Journalist Signe Thomsen interviewede Vibeke Lunding-Gregersen og det blev til en række artikler om at give menneskehjernen bedre arbejdsbetingelser:


Magt og krænkelser

I forbindelse med Metoo debatten og sager om magtmisbrug har der været brug for inddragelse af viden om magt, magtens påvirkning og menneskets natur. Vi har ved flere lejligheden fået mulighed for at bidraget med viden og perspektiver.


Podcasts

Lederhjerne. En podcast fra Lederstof.dk
Lederhjerne er en podcast om menneskehjernen og ledelse, som kan hjælpe dig med at skabe mental bæredygtighed og understøtte det gode sunde arbejdsliv for dig selv og dine medarbejdere. Værter på Lederhjerne er Vibeke Lunding-Gregersen og Louise Dinesen.

Klik her for at lytte til Lederhjerne i Apple Podcasts.

Hjernen på overarbejde
Mindworks populære podcast om hjernen på overarbejde blev udgivet i perioden 2018 -2020 i samarbejde med PFA. Podcasten har over 850.000 downloads og har været blandt de mest lyttede danske podcasts.

Klik her for at lytte til Hjernen på overarbejde i Apple Podcasts.

Lægens ord med Imran Rashid og Vibeke Lunding-Gregersen
Podcast-serien Lægens ord… er speciallæge og forfatter Imran Rashid’s forsøg på at forstå og bearbejde verdens tilstand lige nu i samtale med en lang række mennesker, der har noget på hjerne – og noget på hjerte. 

Klik her for at lytte til Lægens ord – om hjernen på overarbejde i Apple Podcast.

01
Download pressemateriale

Download Mindworks logo:

Mindwork logo – hvid.png

Mindwork logo.png

Download portrætfotos af Vibeke Lunding-Gregersen:

Portrætfoto.jpg

Portrætfoto 2.jpg

Om Vibeke Lunding-Gregersen:

Vibeke Lunding-Gregersen autoriseret og specialistgodkendt psykolog, direktør i Mindwork og autoriseret arbejdsmiljørådgiver af Arbejdstilsynet. Vibeke er efterspurgt rådgiver, underviser og foredragsholder, ligesom hun deltager i internationalt udviklings- og forskningssamarbejde. Til dagligt arbejder hun med fokus på mental bæredygtighed gennem bl.a lederudvikling og medarbejderudvikling i både offentlige og private organisationer. Siden 2014 har compassion-baserede tilgange været det bærende element i Mindworks arbejde med både individer, grupper og organisationer.

Vibeke er medforfatter til den storsælgende bog ”Hjernen på overarbejde – derfor er compassion vores vej til et bæredygtigt liv og samfund” (2018) samt “Kort og Godt om Compassion” (2019).