Mindwork

Mindwork

Private

”At være forstående er ikke det samme som at forstå”

Vi er specialiserede i evidensbaseret behandling af enkeltpersoner, par, familier og grupper. Vi arbejder også med coaching i forbindelse med f.eks. livsstilsændringer og præstationsoptimering.

På ganske få år er andelen af danskere, der på et tidspunkt i deres liv får hjælp fra en psykolog, steget fra ca. 10% til ca. 40%. Behov, ønsker og udfordringer hos de mennesker, der opsøger psykologhjælp, er ændret markant. Det samme er kravene til psykologen.

Hos Mindwork ønsker vi den udvikling velkommen. Vi har både psykologer, der arbejder med psykiske lidelser og psykologer, der hjælper med livsstilsændringer, arbejdsrelaterede udfordringer og problemer i parforhold eller i familien.
Vi arbejder kort sagt med hele det psykologiske område fra angst, stress og depression til selvværdsproblematikker. Fra sorg og kriser til prioritering og store livsbeslutninger.
Og fra afhængighed til ændring af livsstil.

Ofte kan man ikke umiddelbart genkende sig selv i én enkelt afgrænset kategori. Så kontakt os gerne med et par ord om dine aktuelle udfordringer, så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe.

Private

Mindful Compassion Øvelser

Private

Behandlingsområder

Mindwork er specialiceret i kognitiv terapi og compassion fokuseret terapi. Vi arbejder blandt andet med angst, stress, depression og kriser.

Private

Klinikkerne

I Mindworks klinikker arbejder vi evidensbaseret for at hjælpe mennesker med at få mere ud af livet. Både privat og professionelt.

Private

Kognitiv Terapi

Kognitiv terapi er den psykoterapeutiske metode, der gennem de seneste 50-60 år har vist de bedst dokumenterede effekter.

Private

Compassion Fokuseret Terapi

CFT er en forholdsvis ny psykologisk retning, der bl.a. har vist sig effektiv i psykologisk behandling af angst, depression, afhængighed, PTSD m.fl.

Private

Priser

Her kan læse om klinikkens priser og dine tilskudsmuligheder.

Om os

Om os

Velkommen. Bogstaveligt talt. Mindwork kan selvfølgelig beskrives i tal og andre faktuelle størrelser.
Men i bund og grund handler det om mennesker.