Mindwork - kognitiv terapi

Private

Behandlingsområder

“Tænk anderledes. Men lad det ikke blive ved tanken.”

Vi arbejder med de psykologiske problematikker og udfordringer, som mange rammes af i det moderne samfund. Fra angst, stress og depression til selvværdsproblematikker. Fra sorg og kriser til prioritering og store livsbeslutninger. Og fra afhængighed til ændring af livsstil.

Ofte kan man ikke umiddelbart genkende sig selv i én enkelt afgrænset kategori. Så kontakt os gerne med et par ord om din aktuelle situation, så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe. Vi ved, at en tidlig indsats tæller. Jo før behandlingen kommer i gang, desto nemmere er det at begrænse problemerne, og desto hurtigere opnås bedring og trivsel. Hos Mindwork kan man derfor altid få en tid til behandling hos én af vores psykologer indenfor 10 hverdage.

 

Behandlingsområder

Angst

Angst er en af de mest udbredte psykiske lidelser og rammer både børn, unge og voksne. Den rette behandling vil hjælpe dig med at få mere ud af livet.

Behandlingsområder

Stress

Stress koster årligt samfundet omkring 40 milliarder kroner i sygefravær. Hver fjerde dansker er stresset. Hver femte føler dårligere livskvalitet.

Behandlingsområder

Depression

Ca. 250.00 danskere – eller 5 % af befolkningen – lider af moderat til svær depression. Kognitiv terapi har veldokumenteret behandlingseffekt.

Behandlingsområder

Sorg og krise

De fleste mennesker vil i løbet af livet opleve tab eller blive ramt af betydningsfulde livsbegivenheder, der kan medføre krisereaktioner.

Behandlingsområder

PTSD

Hvem rammes af PTSD (Post Traumatisk Stress Syndrom), og hvilke reaktioner vil man kunne opleve?

Behandlingsområder

Moderne Afhængighed

Det moderne menneske udsættes for mange fristelser – og mange mulige moderne afhængigheder.