Mindful Compassion grp_1800x1200

Behandlingsområder

Mindful Compassion grupper

“Balance – værd at flytte sig efter…”

Forløb med 8 sessioner á 2,5 time til 5.950 kr.

De fleste mennesker kender oplevelsen af at være ude af balance. Humøret er ikke, som det skal være, du bekymrer dig måske lidt for meget – eller du tvivler lidt for ofte og lidt for meget på dig selv. Du kan føle dig stresset eller nedtrykt. De fleste, der står i denne situation, møder ofte det velmenende råd fra venner, kollegaer og bekendte: ”Pas nu godt på dig selv”. Men hvordan gør man egentlig det? Hvad vil det sige? Hvad skal man være opmærksom på?
Det giver dette forløb dig svaret på!

Fra den moderne psykologiske forskning ved vi, at et fællestræk på tværs af psykologiske udfordringer er en forhøjet tendens til bekymringer og selvkritik i form af negative tanker om dig selv, dine evner og dine præstationer. Samtidig har mange mennesker under pres en manglende forståelse for og tålmodighed med sig selv og de udfordringer de står overfor. Vi er med andre ord ret hårde ved os selv. Vi glemmer at give os selv den omsorg, ro og forståelse, som vi helt naturligt ville give andre – særligt når vi har allermest brug for det.

I Mindworks gruppeforløb vil du gennem praktisk undervisning og øvelser lære at vise dig selv omsorg og medfølelse. Du vil få viden om de forskellige psykologiske og fysiologiske processer, der kan være med til at skabe og vedligeholde ubalance og derigennem opnå forståelse for, hvorfor dine følelser, motiver og ønsker nogle gange kan være meget modsatrettet.
Mindful Compassion forløbet indeholder ligeledes mindfulness- og visualiseringsøvelser, opmærksomhedstræning og åndedrætsteknikker, der understøtter udviklingen af medfølende kvaliteter. Efter endt gruppeforløb vil du stå med en ”førstehjælpskasse” til eget brug, når tilværelsen bliver udfordrende.

Deltagerne vil bl.a. lære:

 • Hvad compassion er, og hvordan vi kan styrke udviklingen hos os selv og andre.
 • Beroligende vejrtrækning – vi lærer, hvordan vi gennem træning kan bruge vejrtrækning til at berolige krop og sind.
 • Regulering af svære negative følelser
 • Forbedring af følelsesmæssig balance generelt.
 • Større nærvær og evnen til at være tilstede og lytte.
 • Opmærksomhedsøvelser der giver større stabilitet og derigennem indre ro.
 • Mindre selvkritik og bedre selvværd.
 • Mindre stress og færre bekymringer.

Det kan siges på mange komplicerede måder, men i bund og grund handler forløbet om at skabe mere balance i dit liv – både alene og sammen med andre. Det handler om at få mere ud af livet – både privat og professionelt.

Tilmelding m.m.
Du kan læse mere om forløbet og de praktiske informationer i menuen nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig den næste Mindful Compassion gruppe. Hvis du har spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.

01
Compassion Focused Therapy

Gruppeforløbet bygger på integrationen af Mindfulness og Compassion fokuseret terapi (CFT) som er en moderne psykologisk tilgang udviklet af professor Paul Gilbert. Tilgangen har solide videnskabelige rødder i både evolutionsteori, neurovidenskab, social- og udviklingspsykologi, kognitiv adfærdsterapi og Mindfulness. CFT´s fokus på udviklingen af medfølelse og egenomsorg har vist sig effektiv i psykologisk behandling på tværs af både psykologiske udfordringer og forskellige terapiformer.

02
Om gruppeforløb

Mange tænker umiddelbart, at et gruppeforløb er det samme som gruppeterapi og dermed stiller krav til, at man skal dele sine inderste private tanker og følelser med mennesker, man ikke kender. Det er imidlertid ikke tilfældet her. Du kan sagtens deltage i et Mindful Compassion forløb uden at skulle dele konkrete erfaringer fra dit private liv, vi skelner mellem det personlige og det private, således deler deltagerne deres personlige og generelle erfaringer med udgangspunkt i den præsenterede viden, øvelserne og træningen i gruppen. De fleste mennesker der deltager i gruppeforløb giver udtryk for, at det er en stor lettelse at opleve, hvordan andre mennesker deler og genkender deres oplevelser og udfordringer i hverdagen. Det giver en stor følelse af fællesskab og social støtte, og det har stor betydning for den enkeltes udbytte.

03
Praktiske informationer

Undervisere:
Psykolog Vibeke Wagener

Mødegange:
8 sessioner á 2,5 time.

Datoer:
Tirsdag d. 4. januar 2022
Tirsdag d. 11. januar 2022
Tirsdag d. 18. januar 2022
Torsdag d. 27. januar 2022
Torsdag d. 3. februar 2022
Torsdag d. 10. februar 2022
Tirsdag d. 22. februar 2022
Torsdag d. 3. marts 2022

Tid:
Kl. 16 til 18:30

Sted:
Mindwork Psykologisk Center Vesterbrogade 31, 1. sal 1620 København V.

Pris:
5.950 kr. for hele forløbet / 298 kr. per time. Tilmeldingen er bindende for hele forløbet. Der opkræves betaling for alle mødegange også ved udeblivelser eller afbud. Hvis du er medlem af Danmark, kan du få tilskud til forløbet.

Vi opretter løbende nye hold ved minimum 6-8 deltagere – Kontakt os på tlf. 2075 1616, hvis du ønsker at høre mere om forløbet og næste holdstart.

04
Tilmelding

Tilmeld dig her vores næste Mindful Compassion gruppe.

NB! Tilmeldingen er bindende.

  Jeg er medlem af sygeforsikringen danmark.
  cookie- og privatlivspolitik*
  Jeg har læst og giver samtykke til, at Mindwork behandler mine persondata, som beskrevet i Mindworks

  *Skal udfyldes.