couple under umbrella in autumn park, love

Uddannelser

Personlig udvikling – Gruppe for psykologer

Personlig udvikling/egenterapi med compassion.

I arbejdet med mennesker, der oplever psykisk lidelse, skal vi ikke blot kunne rumme deres smerte, skam og selvkritik – vi skal også håndtere vores egen selvkritik, krav til os selv og svære følelser. Dette arbejde forudsætter en til tider vanskelig balancegang mellem følsomhed over for egen og andres lidelse, og vores egen indre balance og styrke, der skal hjælpe os med at skabe udvikling og forandring hos os selv og vores klienter.

Mindwork udbyder nu en gruppe for psykologer på vej mod specialistgodkendelse. Gruppen vil med udgangspunkt i Compassion Focused Theraphy (CFT) og integrationen af Mindful Compassion have fokus på arbejdet med og udviklingen af compassion – i os selv, for os selv og andre. Det primære fokus er lagt på anvendelse af mindful compassion i forhold til personlig udvikling og herigennem vil deltagerne få mulighed for en dybere forståelse af teorien, den oplevelsesorienterede tilgang og færdighederne i CFT, hvilket både kan overføres til deres kliniske arbejde og bidrage til at skabe større selvindsigt og balance – privat og professionelt.

Omfang, opstart og målgruppe
Omfanget er 48 timer der kan bruges til både specialistuddannelse og autorisation.
Gruppen mødes 4 hele dage af á 6 timer. De øvrige 24 timer opnås, når gruppen tager på et intensivt 3-dages internat/retreat i Nordsjælland, hvor vi går i dybden med det personlige arbejde. Vi starter løbende hold op, se planlagte hold nedenfor.

Der kan maksimalt være 8 deltagere i gruppen. Efter de nye regler for specialistuddannelser (august 2020) må der kun være 8 deltagere i en personlig udviklingsgruppe. 

Uddannelsens målgruppe er psykologer. Derudover kan optages 25% med anden faglig relevant baggrund, her bedes du kontakte os inden tilmelding.

Gruppeleder
Gruppen ledes af psykolog Vibeke Lunding-Gregersen, specialist i psykoterapi og klinisk psykologi.

Vibeke har gennem de seneste år beskæftiget sig intensivt med Compassion Fokuseret Terapi. Hun har været på en række workshops og retreats og arbejder tæt sammen med Dr. Chris Irons om udbredelse af compassion i organisationer. Vibeke er medforfatter til bogen ”Hjernen på overarbejde. Derfor er compassion vores vej til bæredygtigt liv og samfund.”

Compassion er i dag en del af alle Mindworks opgaver, hvad enten det er terapi og grupper, leder- og medarbejderudvikling i organisationer eller uddannelse af fagpersoner.

Pris og retreat
Prisen inkl. retreat er 22.500 kr. ved min. 8 deltagere. Der er fuld forplejning og enkeltværelse inkluderet på retreatet.
På dagene hos Mindwork i København vil der være kaffe og te, men deltagerne skal selv stå for frokost.

Datoer hold 13
Torsdag den 9. februar 2023 kl. 9.00 til kl. 15.00
Torsdag den 9. marts 2023 kl. 9.00 til kl. 15.00
Torsdag den 13 april 2023 kl. 9.00 til kl. 15.00

Retreat:
tirsdag den 2. maj kl. 10.00 til torsdag den 4. maj kl. 15.00 på Marienlyst Strandhotel i Nordsjælland. Der vil være kaffe, te og lidt frugt, når I kommer, men første egentlige måltid er frokost.

Torsdag den 1. juni 2023 kl. 9.00 til kl. 15.00

For mere personlig udviklingsarbejde se vores Advanced Compassion Retreat.

01
LUKKET FOR TILMELDING

Der er lukket for tilmelding. Ved interesse skriv en mail til info@mindwork.dk.

 

02
Hold 13 (lukket for tilmelding)

Datoer hold 13
Torsdag den 9. februar 2023 kl. 9.00 til kl. 15.00
Torsdag den 9. marts 2023 kl. 9.00 til kl. 15.00
Torsdag den 13 april 2023 kl. 9.00 til kl. 15.00

Retreat:
tirsdag den 2. maj kl. 10.00 til torsdag den 4. maj kl. 15.00 på Marienlyst Strandhotel i Nordsjælland. Der vil være kaffe, te og lidt frugt, når I kommer, men første egentlige måltid er frokost.

Torsdag den 1. juni 2023 kl. 9.00 til kl. 15.00

2
Hold 12 (lukket for tilmelding)

Datoer hold 12
Onsdag den 18. maj 2022 kl. 9.00 til 15.00
Tirsdag den 21. juni 2022 kl. 9.00 til 15.00
Onsdag den 24. august 2022 kl 9.00 til kl 15.00

Retreat:
Mandag d. 3. oktober 2022 kl. 10 til onsdag den 5. oktober 2022 kl. 15.00 på Marienlyst Strandhotel i Nordsjælland. Der vil være kaffe, te og lidt frugt, når I kommer, men første egentlige måltid er frokost.

Onsdag den 12. oktober 2022 kl. 9.00 til 14.00

04
Udtalelser fra deltagere

“Forløbet har på et dybt erkendelsesmæssigt plan mindet mig om, hvad det vil sige at være i klientrollen – hvor sårbart og svært det kan være at blotte sig og dele sine inderste, mest skamfulde menneskelige oplevelser. Dertil har forløbet været forandrende for både min måde at møde mig selv og for min måde at møde andre på i både professionelle og personlige relationer”.
– Helle, 2018

“Jeg slutter dette forløb en anden end da jeg begyndte. Jeg har mødt fantastiske mennesker, som har turde tage mod, visdom og compassion og gøre det til virkelighed. Jeg er berørt og taknemmelig”.
– Aurora, 2018

“Kære Vibeke, I har på kompetent vis ført os gennem et forløb, hvor jeg har følt mig tryg i at arbejde med egne temaer og hvor jeg har lært meget om compassion både på egen krop og fagligt”.
– Lea, 2018

” Tak for super facilitering af de processer, vi har haft i gruppen! At deltage i denne gruppe har betydet, at jeg både som privatperson og psykolog møder mig selv med mere rummelighed og forståelse. Det har haft stor betydning at være i en gruppe, hvor andre også har vovet og turde vise sig selv. Det har bidraget enormt til mig egen proces”.
– Anne, 2018

“1000 tak for et fantastisk gruppeforløb.
Compassion og mindfulness er vigtige nye veje for mig ind i min kerne og ikke mindst den oplevelse det har været at være med i det fællesskab, som er blevet skabt omkring det. At møde mig selv bagved facaden med compassion og få øje på, hvad der er på spil både som psykolog, menneske, mor og mange roller. At begynde at læne mig tilbage (med compassion og uden at min indre kritiker råber alt for højt) fremfor altid at læne mig frem og performe. At være mig selv og være modig ift at bringe compassion og mindfulness med mig uagtet, at jeg føler mig usikker og ikke god nok. Til sidst også tak fordi I har givet noget af jer selv og været engageret i gruppen. Mange kæmpe knus og kærlige tanker”.
– Hanne, 2018