Hjernen på overarbejde

199,- kr

Den allerbedste idé, vores stammødre og -fædre fik, var at rejse sig op på to ben. De betalte med en lille smule hurtighed, men opnåede et fænomenalt overblik. De sidste årtier er det som om, vi er på vej ned på alle fire igen. Vi sælger ud af vores evolutionære fordel for et hurtigere sprint. Vi mister overblikket, fordelene og trivslen. Vi mister os selv.

Hjernen på overarbejde beskriver, hvordan mennesket og menneskehjernen ikke længere hurtigt nok kan tilpasse sig udviklingen i det moderne samfund, og hvordan det resulterer i, at hjernen overbelastes.

Vi kan ikke nøjes med at konstatere og lade stå til. Vi bliver nødt til at gøre noget. Sammen. En vej til et bæredygtigt liv og samfund går ifølge bogens forfattere gennem menneskets særlige evne til compassion.

Vi skal hverken fjerne effektiviseringer, fornyelser eller tjene færre penge. Eller for den sags skyld bare have det rart. Målet med compassion er at anvende en langtidsholdbar tilgang til profit og performance. Til uddannelse og udvikling, liv og læring, til det moderne liv. Både privat og professionelt. En tilgang baseret på den stærkeste ressource vi har: Menneskehjernen.

Hjernen på overarbejde giver dig praktiske og forskningsbaserede strategier, der kan implementeres i hverdagen for at give hjernen mere optimale arbejdsbetingelser. Bogen er til dig, der indimellem har svært ved at få hverdagen til at hænge sammen. Til politikere og beslutningstagere der vil skabe bæredygtige løsninger. Den er til ledere og medarbejdere, der ønsker trivsel i travlhed og forandring. Sammen og hver for sig.

Bogen er til mennesker.

199,- kr

Forfatterne Vibeke Lunding-Gregersen og Henrik Tingleff er begge autoriserede psykologer og godkendte specialister i psykoterapi og klinisk psykologi.

Begge er efterspurgte undervisere og foredragsholdere, ligesom de deltager i internationalt udviklings- og forskningssamarbejde og har afholdt faglige præsentationer ved kongresser i hele verden.

Vibeke er direktør i Mindwork, hvor vi arbejder med trivsel og forebyggelse i både offentlige og private organisationer som sparringspartnere for topledere og som coaches for mennesker, der ønsker at genfinde balancen i hverdagen.

Siden 2014 har compassion-baserede tilgange i højere og højere grad fået indflydelse på vorestilgange og er i dag det bærende element i arbejdet med både individer, grupper og organisationer.