Back to School

Mindwork

Kurser og uddannelse

”Uddannelse. Gør verden til et bedre sted at være”

Der er mange gode grunde til at beskæftige sig med uddannelse. Dels sikrer det en konstant kontakt til – og inspiration fra – kollegaer og dygtige fagfolk. Dels sikrer det den kontinuerlige faglige opdatering, som vi alle har brug for.

Mindwork uddanner psykologer og andre faggrupper inden for psykologi og sundhed. Vi har kurser og personlig udviklingsgrupper til psykologer på alle trin af specialistuddannelsen.

Vores egne undervisere planlægger og gennemfører foredrag og undervisningsforløb tilpasset specifikke organisationer, institutioner, faggrupper og patientgrupper.
Mindwork giver sammen med en række eksterne nationale og internationale undervisere en faglig opkvalificering og oplevelse ud over det sædvanlige.

Specialistuddannelse i Compassion-Fokuseret Terapi

Specialistuddannelse i Compassion-Fokuseret Terapi

Mindwork udbyder i samarbejde med både internationale og nationale undervisere en fuld specialistuddannelse i Compassion-Fokuseret Terapi (CFT).

Personlig udvikling – Gruppe for psykologer

Personlig udvikling – Gruppe for psykologer

Compassion fokuseret gruppe (42 timer) for psykologer på vej til specialist. Gruppen samles 4 hele dage i Kbh og på et 3-dages retreat.

Advanced Compassion Retreat, Thailand

Advanced Compassion Retreat, Thailand

The retreat will prepare you to work with difficult and challenging aspects of life, and also to embrace positive emotions and wellbeing.