Julie Holst

Mindwork

Julie Holst

Selvstændig erhvervspsykolog, autoriseret psykolog og specialistgodkendt i arbejds- og organisationspsykologi

Cand.psych.aut.

Julie Holst har mere end 12 års erfaring med terapi, coaching, supervision, ledersparring og undervisning. Som selvstændig erhvervspsykolog leverer Julie gruppe- og supervisionsforløb ude på arbejdspladser, ligesom hun har individuelle samtale og coachingforløb med ledere og medarbejdere. Hun har desuden konsulentopgaver ved både private og offentlige arbejdspladser særligt med fokus på ledelse, psykisk arbejdsmiljø, samarbejde og forebyggelse af arbejdsrelateret stress. Der er mulighed for at læse kundeudtalelser på Julies hjemmeside.

Julie har haft ansættelse som ledelseskonsulent hos Novo Nordisk i over otte år. Her har hun i mere end to år dagligt lavet ledercoaching og fulgt ledere på forskellige niveauer af organisationen i deres arbejde. I mere end seks år har hun haft ansvar for at designe, udvikle samt undervise på Novo Nordisks’ globale talent- og lederprogrammer samt træne lokale HR partnere på udenlandske sites, bl.a. i Brasilien, USA og Frankrig. 

Foruden sin mangeårige erhvervspsykologiske erfaring fra Novo Nordisk har hun også solid klinisk erfaring fra ansættelser dels ved privat psykologisk praksis, hvor hun har modtaget klienter via sygesikringen og dels i socialpsykiatrien, hvor hun har lavet individuel, par- og familieterapi og supervision af personalet. 

Julies erfaringer fra tidligere ansættelser betyder, at hun som selvstændig erhvervspsykolog har dyb forståelse for det ledelses- og organisationspsykologiske område samt solid klinisk baggrund, hvilket bidrager til bredde, dybde og nuancering i den måde, hun arbejder på.  

Julie er forfatter til flere artikler indenfor terapi, talent- og ledelsesudvikling, og hun tilbyder endvidere supervision for psykologer på vej mod autorisation eller specialistgodkendelse.

Læs mere på www.julie-holst.dk