SRO_SH

Mindwork

Sofie Rosholm

Autoriseret psykolog

Cand.psych.aut.

Sofie er uddannet cand.psych. fra Københavns Universitet med speciale i klinisk psykologi og social-, udviklings- og integrationspsykologi. Hun er autoriseret af psykolognævnet.

Hun har i tidligere ansættelser arbejdet med rådgivning af misbrugere og deres pårørende, og varetager hos Ludomaniklinikken Mindwork individuel behandling af ludomani, samt støttende og rådgivende par- og pårørendesamtaler. Hun har gennem sit tidligere arbejde i Angstforeningen opbygget en solid erfaring med gruppeforløb, hvorfor hun er ansvarlig for vores gruppebehandling af ludomani og vores ene støttende pårørendegruppe. Desuden står Sofie i spidsen for udviklingen af vores podcast om ludomani.

Sofie varetager under Psykologklinikken Mindwork desuden individuelle terapiforløb med fokus på f.eks. angstlidelser, samt kommunale mentorforløb hvor hun arbejder med borgere med lavt funktionsniveau og psykiske lidelser – herunder angst, depression og personlighedsforstyrrelser. Sofie arbejder primært ud fra kognitiv adfærdsterapi, og hun beskæftiger sig med sine klienters udfordringer på et konkret såvel som tankemæssigt plan.