Mindwork Psykologis Center

Mindwork

Kurser

“Alt forandring starter med en følelse”

Mindwork udbyder kurser for professionelle indenfor det psykologiske felt. Vi har stor erfaring i at planlægge og gennemføre kortere og længere undervisnings- og uddannelsesforløb tilpasset alle faggrupper, der arbejder med sundhed og trivsel.

Mindwork har erfarne og kompetente formidlere blandt vores faste personale og vi har fast samarbejder med en stor gruppe af både nationale og internationale undervisere. Vores kursusforløb bliver hvert enkelt planlagt og ledet af underviserteams, som er specifikt udvalgt til de enkelte kurser.

Vi ønsker til enhver tid at levere undervisning der giver en faglig opkvalificering og oplevelse ud over det sædvanlige.

De fleste kurser lever op til kriterierne for specialistgodkendelse hos Dansk Psykolog Forening.

 

Kurser

Personlighedsforstyrrelser og Personlighedsteori

Kursus i personlighedsforstyrrelser og personlighedsteori for psykologer, der er i gang med deres specialistuddannelse. Kurset er godkendt af DP.

Kurser

Advanced Compassion Retreat, Thailand 2022

The retreat will prepare you to work with difficult and challenging aspects of life, and also to embrace positive emotions and wellbeing.

Kurser

Klinisk psykologisk undersøgelsesmetodik

Hvornår er der behov for en undersøgelse? Hvilken test skal jeg vælge? Og hvordan gennemfører jeg den?

Kurser

Andre kursusmuligheder

Faglighed og formidling i højsædet. Mindwork afholder kurser med fokus på opkvalificering, sundhed og trivsel.

Uddannelser

Uddannelser

Mindworks uddannelser er længere fagligt brede forløb til. Både psykologers og andre professionelles specialisering og videreuddannelse.