Skærmbillede 2023-09-26 kl. 10.11.55

Mindwork

Referencer

“160 ledere i fuld opmærksomhed”

En levende og engageret oplægsholder, der havde noget at have sine budskaber i. Et veltilrettelagt forløb, godt timet ift. tidspunkt på dagen og tiden der var til rådighed. En sal med 160 ledere i fuld opmærksomhed på emnet. Enkle og sigende øvelser. Liv og engagement blandt deltagerne under hele oplægget.

Lotte Colberg Olsen

Ledelseskonsulent, Danske Fysioterapeuter

“Ekstremt professionelle i deres tilgang”

Vibeke Lunding-Gregersen og Louise Dinesen har hjulpet Radikale Venstre med undersøgelser og rådgivning inden for det psykosociale arbejdsmiljøområde. Mindwork er ekstremt professionelle i deres tilgang til at arbejde med arbejdsmiljø. Samarbejdet har resulteret i, at Radikale Venstre har fået en langt mere professionel tilgang til arbejdet med at udvikle det psykiske arbejdsmiljø. Vi er blevet bedre til at vurdere beskyttende såvel som risikofaktorer hos os og har fået konkrete værktøjer samt en række anbefalinger til, hvordan vi kan arbejde forebyggende med vores trivsel og sikre en høj psykologisk tryghed. Forløbet har både været enormt lærerigt men også sjovt for alle medvirkende undervejs. Vi kan give Vibeke Lunding-Gregersen og Louise Dinesen og alle de gode folk fra Mindwork en meget varm anbefaling. Dem, der får lov til at få deres hjælp, er heldige!

Lars Beer Nielsen

Sekretariatschef, Radikale Venstre

“Stærkt inspirerende og højaktuelt oplæg”

Vibeke leverede på sin underholdende og levende facon et fantastisk oplæg, der indeholdt vigtige og øjenåbnende budskaber til stor inspiration for os alle. Udover indsigt i, hvordan vores hjerner fungerer og de udfordringer, det kan give os i det daglige, berigede Vibeke os med konkrete værktøjer til at håndtere disse udfordringer, ligesom hun hjalp os til at få indsigt i, hvordan vi kan arbejde videre på at optimere vores samarbejde, trivsel og præstationer.

Vibeke var desuden supergod til at få målrettet sit oplæg, så det var aktuelt for lige netop vores virksomhed og den dagligdag, som vi fungerer i. Vi kan på det varmeste anbefale Vibeke.

Sanne H. Christensen

Partner, advokat, Kammeradvokaten

“Den bedst tænkelige underviser til emnet”

At deltage på Intensivt Leder Retreat er en af de bedste gaver, jeg har givet mig selv ift. min egen udvikling som leder. Vibeke er en helt igennem fantastisk underviser, der ved hjælp af sin egen måde at udvise Compassion på, formår at ”smitte” af på deltagerne, så der hurtigt opstår et trygt læringsmiljø, hvor der er plads til den enkelte. Materialet der blev gennemgået var interessant og gennemarbejdet, og Vibeke var rigtig god til at koble deltagernes erfaringer og aktive involvering ind i undervisningen. Vibeke er den bedst tænkelige underviser til emnet. For at deltage i kurset skal man være villig til at arbejde med sig selv, og det er en forudsætning at deltage aktivt i timerne. Er man det, så får man tifoldigt tilbage. Jeg har lært rigtig meget og bruger de forskellige metoder og værktøjer i forskellige situationer i mit daglige arbejde. Jeg kan kun råde alle ledere, som ønsker at udvikle sig som leder, om at give sig selv 5-dages kursus sammen med Vibeke. Du vil ikke fortryde.

Christine Skelbæk Karsberg

Head of HR, CP Kelco Denmark

“Meget spændende, relevant og nærværende”

Tak for en meget inspirerende dag. Workshoppen om compassion, hjernen og psykologisk tryghed var meget spændende, relevant og nærværende. Vibeke formåede løbende at tilpasse indholdet efter vores behov og fik inddraget nye hjælpsomme temaer undervejs. Vibeke formidler komplekst fagligt stof både letforståeligt og praksisnært og vi satte stor pris på, at oplægget var underbygget af seneste forskning på området. Vi kan varmt anbefale, Vibeke.

Lina Sjögren

Teamleder, Red Barnet

“Konkrete eksempler, sjove anekdoter og gode råd”

Vibeke holdt et inspirerende oplæg, som gav en masse a ha-oplevelser og gode råd til, hvordan vi kan arbejde med en mere balanceret hverdag og arbejdsdag. Vibeke formåede at holde 250 deltageres opmærksomhed i 2 timer med sine konkrete eksempler, sjove anekdoter og gode råd. Jeg vil klart anbefale Vibeke, hvis man er klar til både at blive udfordret på egne og organisationens vegne og til at blive hjulpet på vej til et bedre arbejdsliv i balance.

Catrine Wulff Ploug

HR-udviklingskonsulent, Kultur- og Økonomiforvaltningen, Køge Kommune

“En fantastisk formidler, der forstår sit publikum”

Vibeke er utroligt dygtig fagligt og en fantastisk formidler, der forstår sit publikum og nemt griber stemningen i salen. Efter ønske fra medarbejdersiden fik vi sammen med Vibeke planlagt et oplæg med fokus på det psykiske arbejdsmiljø. Over nogle timer, oplevede vi at blive taget med på en forståelsesrejse omkring hjernen og hvad der er på spil, når vi inden for et arbejde med høje følelsesmæssige krav nogle gange bliver ramt af voldsomme følelser, symptomer på stress og udbrændthed, men ikke mindst, hvad vi med små mikrohandlinger, hver især kan gøre, for at det ikke sker. Alle medarbejdere og ledere har taget noget med sig fra oplægget, som vi sammen vil arbejde videre med.

Sarah Kondrup Sørensen

Souschef, Randers Kommune

“Skabe psykologisk tryghed og styrke trivslen”

Vi havde i Ledernes Hovedorganisation fornøjelsen af at få inspiration fra Vibeke Lunding-Gregersen fra Mindwork på et webinar for vores ledergruppe. I webinaret var der bl.a. fokus på, hvad vi yderligere kan gøre som ledere for at skabe psykologisk tryghed og styrke trivslen blandt medarbejderne, når vi skal være sammen på afstand. Vi har arbejdet ret intenst med dette under hele Corona-perioden, og vi fik virkelig god ny inspiration.

Anders Koch Hess

HR-Seniorkonsulent, Ledernes Hovedorganisation

“Favne og drøfte Compassion”

Tusind tak for et virkelig inspirerende oplæg, om “Hjernen på overarbejde – derfor er compassion vores vej til et bæredygtigt liv og samfund”. Vibekes oplæg gav os god energi til at favne og drøfte ‘Compassion’ og hun fik os gjort nysgerrige på den helt rigtige måde. Vi havde en fantastisk god dag sammen med Vibeke og vi har kun modtaget positiv feedback på oplægget og jeg ved, at det er noget som kan bruges i vores deltageres hverdag.
Vi vil glæde os at byde Vibeke velkommen en anden god gang på vores temadage.

Henning Dons og teamet

Apropos Kommunikation

“Super inspirerende oplæg”

Tak for et super inspirerende oplæg omkring compassion, psykologisk tryghed og hjernen. Vibeke har en formidlingsevne, som fænger og fastholder publikum. Hendes sprogbrug, stemmeføring og kontakt med publikum ramte mig og vi blev fanget af det univers, hun præsenterede. Jeg vil helt klart anbefale Vibeke til alle i mit netværk og jeg håber, vi komme til at samarbejde en anden gang.

Søren Germann - Michaelsen

Senior Management Consultant - Improving Customer Experience, ATP IT

Øvrige referencer:

  • Opdateres…