Foranding og krisehåndtering 2_1800x1198

Coaching og samtaler

Coaching

“Det handler om at få mere ud af livet – både privat og professionelt”

Det kan siges helt enkelt: Coaching er træning, refleksion og sparring med det formål at blive bedre. Det kan være til at træffe beslutninger, håndtere stress, navigere i uvished, ubehag eller konflikter – og det kan være til at håndtere et arbejde, der er så givende, så spændende og så dragende, at det æder alle vågne timer og al energi.

Mindwork tilbyder coaching til både ledere og medarbejdere. I vores coachingforløb anvender vi evidensbaserede metoder, og vi arbejder i hver session målrettet og struktureret på at formulere nye konkrete startegier, som kan bringes til handling i den enkeltes hverdag.

Vi ved, at lederrollen er noget særligt – og kan være særligt udfordrende. I Mindworks ledercoaching er et centralt element derfor at give lederen mulighed for at afprøve idéer, initiativer og strategier over for en kvalificeret modspiller, og derigennem opnå bedre indsigt i egne og medarbejdernes ressourcer med henblik på bedst muligt at kunne imødegå både forretningsmæssige og ledelsesmæssige udfordringer.

Et coachingforløb behøver ikke at være langt. Det kan naturligvis strække sig over adskillige måneder og være en fortløbende udviklingsproces; men det kan lige så vel være to eller tre møder men en helt konkrete agenda omkring fx en afgørende beslutning, håndtering af en sag med stor offentlig bevågenhed eller en specifik udfordring som fx en scene- eller presseoptræden.

Coaching

Coachingforløb

Få indblik i, hvordan et coachingforløb kan se ud hos Mindwork.