Rusten nøgle_1800x1200

Psykisk arbejdsmiljø

Autoriseret arbejdsmiljørådgivning

Mindwork er autoriseret af Arbejdstilsynet som rådgiver indenfor det psykosociale arbejdsmiljøområde.

Vi rådgiver virksomheder og organisationer, der ønsker at udvikle og forbedre det psykiske arbejdsmiljø på arbejdspladsen, og vi arbejder med virksomheder, der har udfordringer med arbejdsmiljøet eller har fået et påbud fra Arbejdstilsynet. Vi tilbyder professionel sparring og rådgivning, undersøgelse af konkrete udfordringer og interventioner til forbedring af det psykiske arbejdsmiljø.

Udfordringerne i det psykiske arbejdsmiljø kan bl.a. være:

  • Krænkende handlinger herunder mobning og chikane
  • Stress- og mistrivselsproblematikker
  • Udfordrende organisationsændringer
  • Samarbejdsproblemer og konflikter
  • Omstruktureringer, uklare krav og forventninger.

Hvorfor vælge en autoriseret arbejdsmiljørådgiver?
Det kan være svært at gennemskue og løse problemer med det psykiske arbejdsmiljø i sin egen organisation ikke mindst når det handler om udfordringer, der han rod i virksomhedens kultur og historie. Derfor kan det være hjælpsomt at samarbejde med en neutral sparringspartner, der ser på organisationen med nye øjne, kan rådgive med diskretion og tilbyder interventioner baseret på videnskabeligt funderet faglighed men også med udgangspunkt i værdighed og etik.

Mindwork ønsker at hjælpe virksomheder og organisationer med at få mere ud af deres forretning og potentiale ved at skabe gode bæredygtige arbejdsliv for deres medarbejdere og herigennem skabe resultater på alle bundlinjer både de økonomiske, de sociale og de menneskelige.

Det betaler sig at arbejde for et godt og trygt psykisk arbejdsmiljø, for når mennesker trives og føler sig trygge på arbejdspladsen falder sygefraværet, engagementet bliver større, relationer og samarbejde styrkes og performance og produktivitet stiger.

Mindwork arbejder forsknings- og evidensbaseret med psykologi som et værktøj til gavn for både mennesker og forretning.

Psykisk arbejdsmiljø

Påbudssager

Mindwork er en af Arbejdstilsynets autoriserede rådgivningsvirksomheder indenfor det psykosociale område.