Mindwork

Psykisk arbejdsmiljø

Stressindsats

“Succesen kan ligge i den næstbedste løsning.”

15-16 procent af alle danskere på arbejdsmarkedet har symptomer på alvorlig stress hver dag. Når det kommer til danske ledere, viser tal, at 18 procent ofte eller hele tiden har følt sig stressede inden for de seneste to uger. Der er hele 42 procent af danskerne, der mener at deres arbejde fylder for meget. Herudover oplever 64 procent blandt de 30-39-årige, at det er svært at få hverdagen til at hænge sammen.

Det er foruroligende tal, og vi bliver nødt til sammen at tage ansvar for den udvikling ved at skabe mere bæredygtige rammer for tilværelsen.

I Mindwork ved vi, at lykken ikke altid findes i at nå højere mål endnu hurtigere. Men vi ved også, at løsningen ikke blot ligger i at ”sætte tempoet ned”.
Kodeordet er og bliver balance. Når menneskehjerner er i balance – når vores trussels-, motivations- og beroligende systemer anvendes på rette tid og sted – så får vi den bedste udnyttelse af den store menneskelige hjernebark. Videnskaben dokumenterer endda, at de bedste præstationer ofte ligger i en ambitiøs, ihærdig indsats – der er kontrolleret og balanceret, og derved kan fortsætte og skabe resultater over tid.

Vi arbejder med begrebet ”Balanced Performance”. En tilgang til både arbejds- og familieliv, der med høje ambitioner og gode resultater for øje fokuserer på de strategier, der tillader den enkelte at brænde uden at brænde ud. Præstere uden at stresse. Lykkes uden at betale for høj en pris.
Balanced Performance kan indgå som delelement i større trivselsprojekter, som enkelte foredrag eller workshops; eller som tilgang til løsning af situationer, hvor stress er nået at blive et problem.