Mindwork

Mindwork

Coaching og samtaler

”At være forstående er ikke det samme som at forstå”

Vi er specialiserede i evidensbaseret behandling af enkeltpersoner, par, familier og grupper. Vi arbejder også med coaching i forbindelse med f.eks. livsstilsændringer og præstationsoptimering.

På ganske få år er andelen af danskere, der på et tidspunkt i deres liv får hjælp fra en psykolog, steget fra ca. 10% til ca. 40%. Behov, ønsker og udfordringer hos de mennesker, der opsøger psykologhjælp, er ændret markant. Det samme er kravene til psykologen.

Hos Mindwork ønsker vi den udvikling velkommen. Vi har både psykologer, der arbejder med psykiske lidelser og psykologer, der hjælper med livsstilsændringer, arbejdsrelaterede udfordringer og problemer i parforhold eller i familien.
Vi arbejder kort sagt med hele det psykologiske område fra angst, stress og depression til selvværdsproblematikker. Fra sorg og kriser til prioritering og store livsbeslutninger.
Og fra afhængighed til ændring af livsstil.

Ofte kan man ikke umiddelbart genkende sig selv i én enkelt afgrænset kategori. Så kontakt os gerne med et par ord om dine aktuelle udfordringer, så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe.

Coaching og samtaler

Coaching

Et coaching forløb hos Mindwork sigter på at optimere præstationer og hjælpe mennesker med at få mere ud af livet – både professionelt og privat.

Coaching og samtaler

Individuelle forløb

I Mindwork arbejder vi evidensbaseret for at hjælpe mennesker med at få mere ud af livet. Både privat og professionelt.

Coaching og samtaler

Mindful Compassion Øvelser

Coaching og samtaler

Compassion Fokuseret Terapi

CFT er en forholdsvis ny psykologisk retning, der bl.a. har vist sig effektiv i psykologisk behandling af angst, depression, afhængighed, PTSD m.fl.

Coaching og samtaler

Mindfulness

Lige meget hvor du går hen, er du der... Det handler om at kunne leve med fuld opmærksomhed og nærvær i nuet.

Coaching og samtaler

Kognitiv Terapi

Kognitiv terapi er den psykoterapeutiske metode, der gennem de seneste 50-60 år har vist de bedst dokumenterede effekter.

Coaching og samtaler

Priser

Om os

Om os

Velkommen. Bogstaveligt talt. Mindwork kan selvfølgelig beskrives i tal og andre faktuelle størrelser.
Men i bund og grund handler det om mennesker.