Kognitiv grundkursus_uddannelse_1800x1200

Andre kursusmuligheder

Kognitivt grundkursus

“Hvad er essensen af kognitive metoder og principper? Hvad kan vi bruge det til?”

Kognitiv adfærdsterapi er en af vores absolutte kernekompetencer og vi sætter en ære i at bistå til opkvalificering af personale i de mange organisationer, der i dag anvender kognitive metoder og principper i deres arbejde.

Vi har gennem de seneste år uddannet social- og sundhedsassistenter/hjælpere, sygeplejersker, pædagoger, socialpædagoger, sagsbehandlere, misbrugskonsulenter, skolelærere, skolekonsulenter, politifolk, SSP konsulenter, psykologer, læger, terapeuter, coaches o.m.a. Vi tilpasser altid indhold, fokus og form til den konkrete målgruppe – men fælles for alle kurser er en høj vægtning af deltagerinddragelse, praksisrelevans og træning af specifikke terapeutiske færdigheder.

Kurset afholdes traditionelt som et to dages kursus af samlet 12 timer – kurset kan afholdes hos Mindwork eller kunden. Første dag vil primært stå i indlæringens tegn med tilegnelse af ny viden, hvor dag to bliver brugt til at øve den nye viden. Kurset består af en vekselvirkning mellem oplæg og øvelser, videodemonstration, spørgsmål og diskussion.

Kurset kan tilbydes i både én og tredages varianter med henholdsvis mindre og mere tid til de enkelte elementer. Tre dages versionen levner tid til en tilrådelig kollegial sparring og træning af de lærte metoder.