gabrielle-henderson-HJckKnwCXxQ-unsplash_1800x1200

Ledige stillinger

Kandidatstuderende med interesse for A&O

OBS! Vi modtager for nuværende ikke flere ansøgninger.

Mindwork/Dinesen & You søger to psykologistuderende

Vi er et partnerskab på området for ledelse, psykisk arbejdsmiljø og krisehåndtering i organisationer, som arbejder for et bæredygtigt arbejdsliv for både ledere og medarbejdere. Vi er autoriserede arbejdsmiljørådgivere af Arbejdstilsynet og vi har speciale i højrisikoarbejdsmiljøer, hvor meget er på spil, det kan f.eks. være inden for politiske organisationer, film, musik, tv og scenekunst, forsvaret og sundhedssektoren.

Vi søger 1-2 studerende som har lyst til at lære en masse på området, som er nysgerrig og har lyst til at inspirere os, kan indgå i konkrete psykologfaglige opgaver i organisationer, f.eks. i forbindelse med arbejdsmiljøundersøgelser og forebyggende indsatser og som er parat til også at hjælpe med praktiske opgaver. På sigt kan der være mulighed for praktik og/eller at overgå i en traineestilling som erhvervspsykolog.

Vi tilbyder et fællesskab, som passer godt på hinanden, er fagligt ambitiøse og førende inden for vores felt. Vi forestiller os, at du kan arbejde gennemsnitligt 15 timer om ugen, men det tilrettelægger vi sammen med dig. Det er vigtigt for os, at du interesserer dig for ledelse, organisationsudvikling og i særlig grad psykisk arbejdsmiljø og trivsel i organisationer. Du ønsker formentlig en fremtid som erhvervspsykolog, og har valgt eller ønsker at specialisere dig inden for A&O.

Finder du det spændende, så send os dit CV og en kort ansøgning til info@mindwork.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vibeke og Louise