Kort & godt om compassion

199,- kr

Hvad er compassion? Det er at være opmærksom på sin egen og andres trivsel. Compassion er at forholde sig til de svære ting i livet – og en vej til at hjælpe og støtte sig selv og andre.

Compassion er fundamentet for sunde relationer, menneskelig tryghed, velbefindende og trivsel. Compassion er en del af menneskets natur. Det er en evolutionær vinderstrategi, der er årsagen til, at mennesker er overlevet både som individ og art.

Bogen giver kort og klar viden om, hvad compassion er. Den beskriver hjernens udvikling og belyser gennem interessante forskningsresultater, hvordan det moderne liv sender hjernen på overarbejde. Med praktiske råd og enkle øvelser hjælper bogen dig til at få mere compassion i hverdagen og dermed større tilfredshed i livet.

Compassion kræver visdom, mod og styrke. Compassion er at være omsorgsfuld, nærværende og engageret i livet – også når det er hårdt.

199,- kr

Forfatterne Vibeke Lunding-Gregersen og Henrik Tingleff er begge autoriserede psyko- loger og godkendte specialister i psykoterapi og klinisk psykologi.

Begge er efterspurgte undervisere og foredragsholdere, ligesom de deltager i internationalt udviklings- og forskningssamarbejde og har afholdt faglige præsentationer ved kongresser i hele verden.

Vibeke og Henrik har arbejdet tæt sammen i snart 10 år. De fusionerede i 2010 deres virksomheder og stiftede Mindwork. Her arbejder de med trivsel og forebyggelse i både offentlige og private organisationer som sparringspartnere for topledere og som coaches for mennesker, der ønsker at genfinde balancen i hverdagen.

Siden 2014 har compassion-baserede til- gange i højere og højere grad fået ind- flydelse i deres virke og er i dag det bærende element i arbejdet med både individer, grupper og organisationer.