Hjernen på overarbejde_1800x1200 (7)

Foredrag og bøger

Hjernen på overarbejde

Den 24. januar udkommer bogen “Hjernen på overarbejde – derfor er compassion vores vej til et bæredygtigt liv og samfund” af Vibeke Lunding-Gregersen og Henrik Tingleff.

Den allerbedste idé, vores stammødre og -fædre fik, var at rejse sig op på to ben. De betalte med en lille smule hurtighed, men opnåede et fænomenalt overblik. De sidste årtier er det som om, vi er på vej ned på alle fire igen. Vi sælger ud af vores evolutionære fordel for et hurtigere sprint. Vi mister overblikket, fordelene og trivslen. Vi mister os selv.

Hjernen på overarbejde beskriver, hvordan mennesket og menneskehjernen ikke længere hurtigt nok kan tilpasse sig udviklingen i det moderne samfund, og hvordan det resulterer i, at hjernen overbelastes.

Vi kan ikke nøjes med at konstatere og lade stå til. Vi bliver nødt til at gøre noget. Sammen. En vej til et bæredygtigt liv og samfund går ifølge bogens forfattere gennem menneskets særlige evne til compassion.

Vi skal hverken fjerne effektiviseringer, fornyelser eller tjene færre penge. Eller for den sags skyld bare have det rart. Målet med compassion er at anvende en langtidsholdbar tilgang til profit og performance. Til uddannelse og udvikling, liv og læring, til det moderne liv. Både privat og professionelt. En tilgang baseret på den stærkeste ressource vi har: Menneskehjernen.

Hjernen på overarbejde giver dig praktiske og forskningsbaserede strategier, der kan implementeres i hverdagen for at give hjernen mere optimale arbejdsbetingelser. Bogen er til dig, der indimellem har svært ved at få hverdagen til at hænge sammen. Til politikere og beslutningstagere der vil skabe bæredygtige løsninger. Den er til ledere og medarbejdere, der ønsker trivsel i travlhed og forandring. Sammen og hver for sig.

Bogen er til mennesker.

. . .

“Hjernen på overarbejde nuancerer både forståelsen for den menneskelige psyke og udvider hele forståelsen for de løsninger, vi er nødt til at medtænke i et mere levedygtigt (arbejds)liv. En stærkt anbefalelsesværdig bog, hvis store styrke er at kombinere et relevant (samfunds)problem med en tilgængelig løsning.”
– 
Louise Dinesen, Chefpsykolog, Hartmanns

“Bogen rammer noget meget aktuelt og vigtigt for den tid, vi lever i. Compassion er ikke spiritualitet eller blød HR – compassion er en vej til bedre trivsel og balance. ”Hjernen på overarbejde” er båret af både faglighed og humor. Jeg læser også gerne 2’eren.”
– 
Lene Wenzzel, Deputy Head of Human Resources, SEB Danmark

“Fascinerende praksisorienteret læsning med konkrete (nye) handlemåder. Bogen viser, at en ledelsespraksis baseret på compassion kan være vejen til bedre resultater, og kan man som leder i en organisation lykkes med det projekt, vil trivsel og vækst gå hånd i hånd.”
– Lars Povlsen Jensen, Chef for Virksomhed i Beskæftigelses- og Socialforvaltningen i Odense Kommune

. . .

Kan du ikke vente helt til januar, så kan du allerede læse første kapitel af bogen nu. Tilmeld dig her, så har du kapitel 1 i din indbakke om få minutter.

Når du tilmelder dig, får du kapitel 1 af “Hjernen på overarbejde”. Vi vil også sende dig lidt flere mails med informationer om og tilbud på bogen. Vi lover ikke at spamme dig. Bliver det alligevel for meget, kan du altid afmelde dig listen med et enkelt klik.

 

Kunne du tænke dig dit eksemplar før alle andre, billigere end alle andre – og med en hilsen fra forfatterne? Læs mere omkring forudbestilling af “Hjernen på overarbejde” nedenfor.

Hjernen på overarbejde

Forudbestilling af “Hjernen på overarbejde”

“Hjernen på overarbejde” – downloads

“Hjernen på overarbejde” – downloads

Behandlingsområder

Mindful Compassion grupper

Oplever du, at balancen i dit liv er udfordret? Mindful Compassion hjælper dig med at vinde hverdagen tilbage! Næste gruppe starter 27. februar 2018.